четвер, 19 травня 2016 р.

Щороку в травні ми відзначаємо  День Перемоги. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939-1945 рр. Не щезне в пам'яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу.  Не можна забути тих, хто віддав своє життя для щастя інших.  2015 році в Україні офіційно встановлено  День пам'яті та примирення, який відзначається щороку 8 травня.
  Саме в цей день 1945-го антигітлерівська коаліція офіційно прийняла Акт про беззастережну капітуляцію збройних сил нацистської Німеччини.
 До Дня пам’яті та примирення   бібліотекою   була  представлена  книжково –ілюстративна виставка « Із сплаву геройства і мертвих і живих писалось ім’я Перемоги»

9 Травня. Цей день залишиться для нас завжди затьмареним від гіркоти втрат і осяяний сонцем Перемоги. У довічному боргу наше покоління  перед тими ветеранами війни, кому пощастило пройти через горнило битв і дожити до світлого дня Перемоги. 
Не забули своїх героїв і наші односельчани. 9 Травня біля пам'ятника  загиблим воїнам відбувся урочистий мітинг присвячений 71-ій річниці Перемоги у Другій Світовій війні





          
 У бібліотеці була   проведена   історична вікторина  «Шляхами мужності і слави»




Немає коментарів:

Дописати коментар