вівторок, 28 листопада 2017 р.

                                Україна- країна нескорених!
21 листопада, в Україні  відзначають  День  Гідності та Свободи.  Це свято запроваджене  указом Президента 13 листопада 2014 року – воно має велике значення для українців, адже встановлене на честь початку цього дня двох доленосних подій у новітній українській історії: Помаранчевої революції 2004 року та  Революції Гідності 2013 року.
День Гідності та Свободи став своєрідним наступником свята Дня Свободи, що відзначався на честь Помаранчевої революції з 2005 по 2011 роки 22 листопада, але згодом був скасований.  До Дня Гідності та Свободи в бібліотеці була  представлена  виставка-ілюстрація  «Майдан-це стан душі і поклик серця».  

                           
                   Разом  з будинком культури   та  школою  проведено  тематичний вечір                                        « Україна –країна нескорених! »,  метою якого  стало донесення до сучасного і майбутніх поколінь об'єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

                                     
                    
            

Немає коментарів:

Дописати коментар