середу, 5 липня 2017 р.

        Про все цікаве в цілім світі читай в журналі і газеті
Літо –найулюбленіша пора  всіх  дітей.  Літо…  Як багато в цьому слові «сплелось» та «відгукнулось» -  відпустки,  канікули,  численні поїздки, враження, зустрічі.  
   Але на жаль не  скрізь і не у всіх є реальна  можливість  виїхати з села  і закономірно виникають питання: як у рідному селі відпочити з користю. Чим зайнятися. Що зробити  для того,  щоб  дитина  цілодобово не просиджувала  біля комп’ютера чи телевізора?... Останніми  роками бібліотека стала  місцем, де можна  цікаво, корисно, а  головне весело  провести  свій літній відпочинок. Під час літніх канікул до бібліотеки користувачі  приходять з друзями, подругами, цілими компаніями, де цікавляться не тільки книгами , але й періодичними  виданнями.  Для більш детального ознайомлення з дитячими періодичними  виданнями  було   проведено  бібліотечний урок  «Про все цікаве на планеті, читай в журналі і газеті». 


Бібліотекар   ознайомилися  дітей з історією виходу  найпершого дитячого  журналу у світі  і в Україні  з  новими журналами , а  також  згадали уже відомі журнали і газети: «Барвінок», «Стежка», «Пізнайко»,«Казковий вечір» 

 
Діти з задоволенням  відгадували загадки , головоломки  різноманітні ігри. та веселі завдання та конкурси, які містилися в дитячих  періодичних виданнях.




Немає коментарів:

Дописати коментар